Stephan Guber

Stephan Guber syntyi vuonna 1965 Saksassa. Hän on työskennellyt freelance taiteilijana eri välineillä ja materiaaleilla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuodesta 2000 lähtien kuvanveisto on tullut tärkeimmäksi ja suurimmaksi osaksi hänen ammattiaan.

Hänellä on ollut useita kansallisia ja kansainvälisiä yksityis-, ryhmänäyttelyitä sekä hän on osallistunut lukuisiin taiteilijasymposiumeihin kaikkialla Euroopassa. Hän on voittanut kolme taidepalkintoa ja on tehnyt joitakin julkisia provisioita.

Skandinavialla ja erityisesti Suomella, jossa hän on matkustellut ja työskennellyt paljon, on aina ollut erityinen sija Stephanin elämässä. Hän on mm. osallistunut vuonna 2009 Kemijärven Kansainväliselle Kuvanveistoviikolle.

Aivan äskettäin Stephan palasi Australiasta, jossa hän teki taideprojektin syys-lokakuussa 2012, tullakseen työskentelemään Kemijärvelle jään- ja lumenveistämisen parissa. Hän on myös suunnitellut toteuttavansa tulevaisuudessa suuremman veistoksellisen työprojektin täällä pohjoisessa.

Ihminen ja ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus sekä maailman sisällyttäminen ihmiseen on hänen keskeinen pyrkimyksensä työssään. http://www.stephan-guber.de/

 

 

 

 

 

 

sivun alkuun